Skip to content Skip to footer

Medlemskap i Intelligence Watch

I INTELLIGENCE WATCH TRÄFFAS MÄNNISKOR SOM BRINNER FÖR ATT SKAPA ETT BÄTTRE SAMHÄLLE. DE ÄR ENGAGERADE PERSONER, BESLUTSFATTARE, FORSKARE, DEBATTÖRER, CHEFER, POLITIKER, AKADEMIKER OCH ANDRA SAMHÄLLSBYGGARE SOM VILL LÄMNA ETT BIDRAG OCH ÖKA SIN INSIKT I NÅGRA AV DAGENS MEST AKTUELLA FRÅGOR.

Att vara medlem innebär att erhålla kvalificerad, oberoende rådgivning, omvärldsanalys och framtidsspaning som ger den egna organisationen underlag för beslut och handlingar. Det ger tillgång till vårt utbud av rapporter, seminarier och nätverksträffar. Det är en markering mot omvärlden att organisationen står bakom omställningen mot ett hållbart och bättre samhälle och det erbjuder en plattform för agerande tillsammans med andra. Vårt arbete kännetecknas av oberoende, objektivitet och professionell integritet. Ingen enskild organisation bidrar med mer än 5% av vår årliga budget. Medlemsförmånerna erbjuds i tre prisklasser vilka beslutas för det kommande året på föreningens årsmöte. Följande organisationer är medlemmar:

Almi Företagspartner Skåne AB

Atrium Ljungberg

Byggföretagen

Catella

Cushman & Wakefield

Dendera Holding

Granitor

Helsingborgs stad

HSB Malmö

Högskolan Kristianstad

ID Kommunikation

IKEA/Ingka

Kristianstads kommun

Lunds kommun

Malmö stad

MAQS Advokatbyrå

Mazars

MKB Fastighets AB

NCC

People Impact

Region Skåne

Riksbyggen

Skanska

Sparbanksstiftelsen Finn

Sundprojekt AB

Tetra Pak

Företag, offentliga organisationer och akademi som delar vår värdegrund har möjlighet att ansöka om medlemskap i föreningen Intelligence Watch. Sänd en intresseanmälan så kontaktar vi er med mer information: info@intelligencewatch.org

Tankesmedjan Intelligence Watch
– Smart insikt för hållbar utveckling

För mer information:
info@intelligencewatch.org

Intelligence Watch © 2024. All Rights Reserved.

Tankesmedjan Intelligence Watch

Intelligence Watch är en oberoende tankesmedja för hållbar utveckling med fokus på miljö, ekonomi och sociala frågor. Genom kvalificerad analys och forskning, framtidsspaning och opinionsbildning inom dessa områden och därtill hörande tvärvetenskapliga områden som stadsbyggnad, hälsa och kommunikation med mera bidrar tankesmedjan till ett bättre Sverige och en bättre värld. Intelligence Watch har sin bas i södra Sverige och drivs som ett offentligt-privat samarbete utan vinstintresse och med finansiering från företag, offentliga organisationer och akademi.

© 2024 Intelligence Watch. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates